De kracht van harmonie

 

Ans Carels vindt haar inspiratie op de eerste plaats in haar contact met de natuur, daarnaast in uiteenlopende kunstvormen zoals beeldende kunst, klassieke en moderne dans, opera en architectuur – in alles wat bezield tot stand is gekomen.


De verschillende realiteiten die ze in haar werk tot uitdrukking brengt, komen voort uit de Stilte: het nieuwe en onverwachte dat uit deze krachtige bron in een vorm komt.


De levensreis van Ans is zowel ondernemend en vernieuwend als mystiek. Ze leeft en werkt vanuit haar innerlijke diepte en vernieuwing is altijd een rode draad in haar leven geweest.

 

Ze verruilde ruim 20 jaar geleden een druk leven als carrièrevrouw in het bedrijfsleven voor een meer teruggetrokken bestaan als spirituele raadsvrouw en kunstenaar.

 

Haar essays over spiritualiteit zijn geschreven om het spirituele bewuster aanwezig te laten zijn in het leven van alle dag. Haar schilderijen zijn de artistieke expressie van hoe zij de spirituele dimensie ervaart: een wereld van kracht en harmonie

^ Naar boven